Månadsträff söndagen den 6:e september.

En strålande fin dag för vår traditionella söndagsträff varje månad.
Riktigt roligt var också, att det var flera nya ansikten med, som vi hälsar hjärtligt välkommna.

Utflyckten var planerad till Älvsered där Mandy`s Dinner ligger. En typisk "amerikansk" vägkrog i 50-tals miljö med tidstypisk meny. Skitläckert !!!!!
Hemmalagade hamburgare med alla tillbehör serverades i pappkartonger föreställande 50-tals "jänkare", åååhhhh vilka "milkshake", jag bara säger det. Förutan burgarna fanns det massor av annat att välja på, om man så önskade.
Tack för allt det goda hälsar vi "Mandys" och lycka till med stället, vi kommer igen. Och tack även till alla som ställde upp och kom, för en trevlig utflykt.
Rulla nu ner en bit och kolla i "bilderboken"

/Kenne.

Klicka på boken och sidorna för att vända blad:
Din "Flash"-spelare behöver uppgraderas

För att se denna sida kan du Klicka här för att hämta den senaste versionen av "Flash" från Adobe. När installationen är klar kan du återvända hit och se sidan.

Om du ser det här meddelandet även om du har uppgraderat Flash så prova att stänga alla Internet Explorer-fönster, starta om och återvänd till den här sidan.

Du kan också klicka här för att se bilderboken utan att hämta Flash, men det kan hända att det inte ser ut som det ska.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

03.04 | 22:56

Klokt och nödvändigt beslut Kenne. Tjolöholm fjantar med att skjuta upp ca 2-3 v, blir såklart inget med det. Får bli 25 bilar+25 publik=50 och 0 arrangörer.

...
11.05 | 00:37

Självklart är du välkommen i gänget. Håll koll på hemsidan så ser du vad som är på "gång".
/Kenne.

...
10.05 | 12:01

Hej
Träffade Staffan igår för första gången på Råda. Han berättade om er och jag tyckte det verkade kul. Kan man hänga på trots att man har en Mustang 2016?

...
19.02 | 00:10

Stort tack till alla som hjälpte till inför och under dagens bildträff och tack även till Er som bidrog med bildmaterial. Leif o Gulli

...
Du gillar den här sidan