Söndagen den 26:e september.

Så var det slut på åksäsongen för min del i år.
I söndags for Gunilla och jag i väg på sista utflykten för denna säsong.
Målet för dagen var "höstrallyt i Tvååker", som arrangeras av Krister Lindblom alias "Essomannen" där man brukar ha "torsdagsträff" var annan vecka, men nu var det avslutning "höstrally".
Samlingsplatsen och startplats var  idrottsplatsen "Övrevi" i Tvååker där det samlats ca: 85-90 bilar. Efter en stunds minglande över en kopp kaffe var det dax för att göra sej beredd för avfärd.
Krister slussade iväg 6-8 bilar i stöten med 5 minuters mellanrum och dagens åkslinga var strax över 7 mil med 5 kontroller inbakade vilka var och en innehöll ett praktiskt prov plus två frågor.
Effter avslutad tur var man så åter tillbaka på "Övrevi" för prisutdelning och fika. Näää det blev inget pris, men tack Krister med alla medhjälpare för ett jättefint arrangemang och en fantastisk fin dag. Vi kommer järna igen sästa år.

Nu kikar vi på lite bilder från "rallyt"
/Kenne.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

11.05 | 00:37

Självklart är du välkommen i gänget. Håll koll på hemsidan så ser du vad som är på "gång".
/Kenne.

...
10.05 | 12:01

Hej
Träffade Staffan igår för första gången på Råda. Han berättade om er och jag tyckte det verkade kul. Kan man hänga på trots att man har en Mustang 2016?

...
19.02 | 00:10

Stort tack till alla som hjälpte till inför och under dagens bildträff och tack även till Er som bidrog med bildmaterial. Leif o Gulli

...
22.03 | 23:22

Hoppas Du kryar på Dig i rask takt och kan ta vara på våren som väl kommer så sakta. Hälsn Leif o Gulli

...
Du gillar den här sidan